Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Deze bij-/nascholing ‘Facilitator intervisie’ is in Best (Eindhoven) op een donderdag van 9:00 tot 17:00 uur. Voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd. Ook is het lesmateriaal bij de prijs inbegrepen.

Deze bijscholing is bedoeld voor vertrouwenspersonen die binnen een eigen team, organisatie of netwerk op professionele wijze een intervisie bijeenkomst willen faciliteren. Zo leer je actief te luisteren en de casus te spreiden, upchunken naar hoger abstractieniveau en op zoek te gaan naar herkenning in de groep (inclusie). Ook ga je het verschil (her)kennen tussen vorm en inhoud en kun je hierop sturen en gaan we onderzoeken hoe je oordelen van deelnemers kunt omzetten naar een constructieve bijdrage.

Deze bijscholing voor vertrouwenspersonen is geaccrediteerd door de beroepsvereniging LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen) zodat je na de bijscholing je deelnamecertificaat kunt indienen t.b.v. je hercertificering.

Profiteren van combi-korting? Kies twee bijscholingen uit het aanbod en ontvang 10% korting. Om van dit aanbod gebruik te maken kun je contact met ons opnemen.

Meer informatie over de Facilitator intervisie.

Schrijf je nu in