Laden Evenementen

Deze bij-/nascholing ‘Facilitator intervisie’ is in Best (Eindhoven) op een donderdag van 9:00 tot 17:00 uur. Voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd. Ook is het lesmateriaal bij de prijs inbegrepen.

Deze bijscholing is bedoeld voor vertrouwenspersonen die binnen een eigen team, organisatie of netwerk op professionele wijze een intervisie bijeenkomst willen faciliteren. Zo leer je actief te luisteren en de casus te spreiden, upchunken naar hoger abstractieniveau en op zoek te gaan naar herkenning in de groep (inclusie). Ook ga je het verschil (her)kennen tussen vorm en inhoud en kun je hierop sturen en gaan we onderzoeken hoe je oordelen van deelnemers kunt omzetten naar een constructieve bijdrage.

Deze bijscholing voor vertrouwenspersonen is geaccrediteerd door de beroepsvereniging LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen) zodat je na de bijscholing je deelnamecertificaat kunt indienen t.b.v. je hercertificering.

Profiteren van combi-korting? Kies twee bijscholingen uit het aanbod en ontvang 10% korting. Om van dit aanbod gebruik te maken kun je contact met ons opnemen.

Meer informatie over de Facilitator intervisie.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in

Gegevens (zoals je geregistreerd staat in het bevolkingsregister)


Voor jouw gezond- en veiligheid zijn onze trainingen Coronaproof:

- Maximaal 12 deelnemers
- 1,5 meter garantie
- Locaties die voldoen aan de richtlijnen

Mocht in de toekomst het RIVM-/overheidsbeleid, vanwege Corona, wijzigen en trainingen op locatie alsnog niet kunnen doorgaan, dan worden deze online voortgezet. Als de situatie het vervolgens weer toelaat, hervatten we de lessen weer op locatie.