Laden Evenementen

Deze bij-/nascholing ‘Facilitator intervisie’ is in Rotterdam (Ridderkerk) op een dinsdag van 9.00 tot 17.00 uur. Voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd. Ook is het lesmateriaal bij de prijs inbegrepen.

Je leert actief te luisteren en de casus te spreiden, upchunken naar hoger abstractieniveau en op zoek te gaan naar herkenning in de groep (inclusie). Ook ga je het verschil (her)kennen tussen vorm en inhoud en kun je hierop sturen. Eveneens gaan we onderzoeken hoe je oordelen van deelnemers kunt omzetten naar een constructieve bijdrage.

Voor wie?
Deze bijscholing is bedoeld voor mensen die binnen een eigen team, organisatie of netwerk op professionele wijze een intervisie bijeenkomst willen faciliteren.

Deze bijscholing is, voor vertrouwenspersonen, geaccrediteerd door de beroepsvereniging LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen) zodat je na de bijscholing je deelnamecertificaat kunt indienen t.b.v. je hercertificering.

Combi-korting
Profiteren van combi-korting? Kies twee bijscholingen uit het aanbod en ontvang 10% korting. Om van dit aanbod gebruik te maken kun je contact met ons opnemen.

Meer informatie
Meer informatie over de Facilitator intervisie.

Schrijf je nu in