Laden Evenementen

Deze LVV-erkende opleiding tot vertrouwenspersoon aangevuld met de Verdieping integriteit is in Ridderkerk (Rotterdam) op vier donderdagen en een dinsdag van 9.30 tot 16.30 uur. Voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd. Ook zijn het lesmateriaal en de certificering bij de prijs inbegrepen en ontvang je het Dilemmaspel t.w.v. € 69,50.

De opleiding is geschikt voor mensen die professioneel de functie van interne of externe vertrouwenspersoon willen gaan vervullen. Met de toegevoegde ‘Verdieping integriteit’ verbreed en verdiep je je kennis en kun je bijvoorbeeld ook als vertrouwenspersoon integriteit fungeren of het meld-/aanspreekpunt zijn bij integriteitskwesties.

Onderwerpen en vaardigheden
Tijdens de eerste vier dagen leer je, hoe je als vertrouwenspersoon, mensen het beste kunt opvangen/begeleiden bij klachten over ongewenste omgangsvormen alsook bij meldingen die betrekking hebben op vermoedens van misstanden c.q. integriteitsschendingen. Meer informatie over de opleiding.

Op dag 5 is de Verdieping integriteit waarbij je o.a. (meer) kennis opdoet over het begrip integriteit binnen organisaties, de regelgeving en de wet/functie van het Huis voor Klokkenluiders. Tevens leer je hoe fictie en feiten te scheiden zijn en hoe je een oordeel vormt over de ernst van de melding. Meer informatie over deze bijscholing Verdieping integriteit.

LVV-erkende certificering
Na afronding van de opleiding kun jij je -indien gewenst- aansluiten bij de beroepsvereniging LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen) en als erkend vertrouwenspersoon laten registreren in het beroepsregister CRP (Certification & Registration of Professionals). Meer informatie over registreren bij CRP & LVV.

Voorkeur voor online?
Ook deze opleiding en bij-/nascholing worden online aangeboden.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in

    Gegevens
    (zoals je geregistreerd staat in het bevolkingsregister)