Laden Evenementen

Op deze donderdag kun je in Amersfoort (Leusden) zowel de bij-/nascholing “In je Burcht, uit je Burcht” volgen alsook deelnemen aan intervisie. Een prima combi om op een compacte manier je hercertificering te onderhouden!

Hoe dan?
Om 09.00 starten we in Amersfoort (Leusden) met de bij-/nascholing en na de middag besteden we aandacht aan intervisie. Om ca. 17.00 uur sluiten we af. Voor koffie/thee evenals de lunch wordt gezorgd. Ook zijn het lesmateriaal + het boekje “In je Burcht, uit je Burcht” bij de prijs inbegrepen.
Na het aanmelden ontvang je een link naar de intervisiegroep zoals die geregistreerd staat bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV) zodat we -na de dag- de deelname kunnen indienen en je, naast een erkend certificaat voor bij-/nascholing, ook een deelnamecertificaat ontvangt voor de intervisie. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je wel lid te zijn van de LVV.

Combi-korting
Profiteren van combi-korting? Kies twee bijscholingen uit het aanbod en ontvang 10% korting. Om van dit aanbod gebruik te maken kun je contact met ons opnemen.

Meer informatie
Meer informatie over de bijscholing In je Burcht, uit je Burcht en hier voor intervisie.

Schrijf je nu in