Laden Evenementen

Op deze woensdag kun je in Amersfoort (Leusden) zowel deelnemen aan intervisie alsook de bij-/nascholing “In je Burcht, uit je Burcht” volgen. Een prima combi om op een compacte manier je hercertificering te onderhouden!

Hoe dan?
Om 09.00 starten we in Amersfoort (Leusden) met de bij-/nascholing en na de middag besteden we aandacht aan intervisie. Om ca. 17.00 uur sluiten we af. Voor koffie/thee evenals de lunch wordt gezorgd. Ook zijn het lesmateriaal + het boekje “In je Burcht, uit je Burcht” bij de prijs inbegrepen.
Na het aanmelden ontvang je een link naar de intervisiegroep zoals die geregistreerd staat bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV) zodat we -na de dag- de deelname kunnen indienen en je, naast een erkend certificaat voor bij-/nascholing, ook een deelnamecertificaat ontvangt voor de intervisie. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je wel lid te zijn van de LVV.

Combi-korting
Profiteren van combi-korting? Kies twee bijscholingen uit het aanbod en ontvang 10% korting. Om van dit aanbod gebruik te maken kun je contact met ons opnemen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op intervisie en de bijscholing In je Burcht, uit je Burcht.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in


    Je bent van harte welkom bij de opleiding/training! Bij de horecalocaties (Paterswolde, Zwolle, Boekelo en Ridderkerk) word je, net zoals het was, gevraagd om een coronatoegangsbewijs.
    Verder zullen we -zoveel mogelijk- de 1,5 meter afstand aanhouden, veel ventileren en word je verzocht een mondkapje te dragen bij verplaatsingen binnen de locatie.
    Als je geen bewijs kunt of wenst te overleggen kunnen we in samenspraak onderzoeken wat een passende, alternatieve locatie voor je is. Geef dit aan in het opmerkingenveld of neem contact op.

    Gegevens (zoals je geregistreerd staat in het bevolkingsregister)