Laden Agenda

Deze intervisie voor vertrouwenspersonen is in Hoogeveen op woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur. Op deze avond is begeleiding aanwezig en voor koffie/thee wordt gezorgd.

Voor wie?
De intervisie is geschikt voor vertrouwenspersonen die werkzaam zijn als vertrouwenspersoon en meer zelfinzicht willen verwerven, willen leren van de ander en zich willen professionaliseren in hun werk.

Om je aan te sluiten bij de intervisiegroep Hoogeveen kun je je, via onderstaand formulier, aanmelden. De eerste keer kun je kosteloos deelnemen en ervaren hoe het is.

Deelname laten registreren bij de LVV?
De intervisie voldoet aan de eisen van de LVV voor behoud van certificering. Als je daar gebruik van wilt maken dien je je ook in te schrijven via de intervisiewebsite van de LVV. Als lid van de LVV kun je, met je inloggegevens, je direct aanmelden voor Hoogeveen I / groepsnummer: 30339
Wanneer je (nog) geen lid bent van de LVV en je deelname wel wilt laten registreren bij de LVV kun jij je aanmelden als “Intervisiedeelnemer zonder LVV-lidmaatschap”. De kosten daarvoor zijn € 75,- exclusief btw per jaar.

Meer informatie over intervisie.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in

Dhr.Mevr.