Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Deze intervisie voor vertrouwenspersonen is in Hoogeveen (Drenthe) op woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur. Op deze avond is begeleiding aanwezig en voor koffie/thee wordt gezorgd.

De intervisie is voor mensen die werkzaam zijn als vertrouwenspersoon en meer zelfinzicht willen verwerven, willen leren van de ander en zich willen professionaliseren in hun werk. Om je aan te sluiten bij de intervisiegroep Leusden kun je je, via onderstaand formulier, aanmelden.

Jaarabonnement
Wij werken met een jaarabonnement ad € 145,- (vrijgesteld van btw). Daarvoor kun je 4x per jaar deelnemen aan intervisie. Als jij je aansluit ontvang je een factuur voor de -resterende periode- van het kalenderjaar.

Naast de beschikbaarheid van de locatie is er op de avonden een gastheer/vrouw c.q. voorzitter aanwezig en wordt er voor thee/koffie gezorgd. De eerste avond is een kennismakingsavond om te ervaren hoe intervisie is en om na te gaan of jij je thuis voelt binnen de groep. Wanneer het bij een kennismaking blijft krijg je het betaalde abonnementsgeld volledig teruggestort.

Deelname laten registreren bij de LVV?
De intervisie voldoet aan de eisen van de LVV voor behoud van certificering. Als je daar gebruik van wilt maken dien je je ook in te schrijven via de intervisiewebsite van de LVV. Als lid van de LVV kun je, met je inloggegevens, je direct aanmelden voor Hoogeveen I / groepsnummer: 30339
Wanneer je (nog) geen lid bent van de LVV en je deelname wel wilt laten registreren bij de LVV kun jij je aanmelden als “Intervisiedeelnemer zonder LVV-lidmaatschap”. De kosten daarvoor zijn € 75,- exclusief btw per jaar.

Meer informatie over intervisie.

Schrijf je nu in