Laden Evenementen

LET OP: DEZE OPLEIDING IS BIJNA VOL. HIERDOOR KAN HET ZIJN DAT WE JE OP DE WACHTLIJST PLAATSEN. WE ZULLEN DAN CONTACT MET JE OPNEMEN.

Deze LVV-erkende opleiding tot vertrouwenspersoon aangevuld met de Verdieping integriteit wordt online en live gegeven op vijf maandagen van 10.00 tot 16.00 uur. Bij de prijs zijn het lesmateriaal en de certificering inbegrepen en ontvang je het Dilemmaspel t.w.v. € 69,50.

De opleiding is geschikt voor mensen die professioneel de functie van interne of externe vertrouwenspersoon willen gaan vervullen. Met de toegevoegde ‘Verdieping integriteit’ verbreed en verdiep je je kennis en kun je bijvoorbeeld ook als vertrouwenspersoon integriteit fungeren of het meld-/aanspreekpunt zijn bij integriteitskwesties.

Onderwerpen en vaardigheden
Tijdens de eerste vier dagen leer je, hoe je als vertrouwenspersoon, mensen het beste kunt opvangen/begeleiden bij klachten over ongewenste omgangsvormen alsook bij meldingen die betrekking hebben op vermoedens van misstanden c.q. integriteitsschendingen. Meer informatie over de opleiding.

Op dag 5 is de Verdieping integriteit waarbij je o.a. (meer) kennis opdoet over het begrip integriteit binnen organisaties, de regelgeving en de wet/functie van het Huis voor Klokkenluiders. Tevens leer je hoe fictie en feiten te scheiden zijn en hoe je een oordeel vormt over de ernst van de melding. Meer over de bijscholing Verdieping integriteit.

LVV-erkende certificering
Na afronding van de opleiding kun jij je -indien gewenst- aansluiten bij de beroepsvereniging LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen) en als erkend vertrouwenspersoon laten registreren in het beroepsregister CRP (Certification & Registration of Professionals). Meer informatie over registreren bij CRP & LVV.

Extra voor de online opleiding

Voorkeur voor klassikaal?
Ook deze opleiding en bij-/nascholing worden klassikaal aangeboden.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in


    Je bent van harte welkom bij de opleiding/training! Bij de horecalocaties (Paterswolde, Zwolle, Boekelo en Ridderkerk) word je, net zoals het was, gevraagd om een coronatoegangsbewijs.
    Verder zullen we -zoveel mogelijk- de 1,5 meter afstand aanhouden, veel ventileren en word je verzocht een mondkapje te dragen bij verplaatsingen binnen de locatie.
    Als je geen bewijs kunt of wenst te overleggen kunnen we in samenspraak onderzoeken wat een passende, alternatieve locatie voor je is. Geef dit aan in het opmerkingenveld of neem contact op.

    Gegevens (zoals je geregistreerd staat in het bevolkingsregister)