Laden Evenementen

De bij-/nascholing “In je Burcht, uit je Burcht” en intervisie kun je online volgen op een woensdag van 10.00 tot 16.00 uur. Het lesmateriaal bij de prijs inbegrepen.

Hoe dan?
Om 10.00 starten we met de bij-/nascholing en na de middag besteden we aandacht aan intervisie. Om ca. 16.00 uur sluiten we af. Het lesmateriaal + het boekje “In je Burcht, uit je Burcht” is bij de prijs inbegrepen.
Na het aanmelden ontvang je een link naar de intervisiegroep zoals die geregistreerd staat bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV) zodat we -na de dag- de deelname kunnen indienen en je, naast een erkend certificaat voor bij-/nascholing, ook een deelnamecertificaat ontvangt voor de intervisie. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je wel lid te zijn van de LVV.

Op de lesdag
Op de lesdag is er technische ondersteuning beschikbaar voor het geval je problemen ondervindt met de software. Van jou verwachten wij:

 • Een computer/laptop/tablet/mobiele telefoon voorzien van een camera en microfoon.
 • Actieve deelname tijdens deze trainingsdag (denk hierbij aan een rustige ruimte).
 • Het invullen van een evaluatieformulier.

Combi-korting
Profiteren van combi-korting? Kies twee bijscholingen uit het aanbod en ontvang 10% korting. Om van dit aanbod gebruik te maken kun je contact met ons opnemen.

Meer informatie
Meer informatie over de bijscholing In je Burcht, uit je Burcht en hier voor intervisie.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in


  Je bent van harte welkom bij de opleiding/training! Bij de horecalocaties (Paterswolde, Zwolle, Boekelo en Ridderkerk) word je, net zoals het was, gevraagd om een coronatoegangsbewijs.
  Verder zullen we -zoveel mogelijk- de 1,5 meter afstand aanhouden, veel ventileren en word je verzocht een mondkapje te dragen bij verplaatsingen binnen de locatie.
  Als je geen bewijs kunt of wenst te overleggen kunnen we in samenspraak onderzoeken wat een passende, alternatieve locatie voor je is. Geef dit aan in het opmerkingenveld of neem contact op.

  Gegevens (zoals je geregistreerd staat in het bevolkingsregister)