Laden Evenementen

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een efficiënt communicatiemodel dat ingaat op de vraag ‘hoe doen we wat we doen’. De opleiding zorgt voor bewustwording van onbewust gedrag en gedachten en vergroot de keuzemogelijkheden over elk aspect van het leven.

Je gaat op een andere manier je gedrag observeren en verbetert je communicatie-vaardigheden, zowel verbaal als non-verbaal. NLP is een praktisch model, je ervaart direct het effect.

Deze NLP-opleiding wordt op 12 locaties in Nederland gegeven en op verschillende dagen. In totaal zijn het 13 lesdagen en wordt er afgesloten met een certificatieweekend. De prijs is inclusief verblijfskosten en lesmateriaal.

Na afronding van de opleiding kun jij je als NLP Practioner laten registreren bij de vereniging NvNLP (Nederlandse vereniging voor NLP).

Kijk voor meer informatie over de NLP-opleidingen bij de NLP-opleidingen bij de Academie voor Psychologica.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in

  Gegevens (zoals je geregistreerd staat in het bevolkingsregister)


  Voor jouw gezond- en veiligheid zijn onze trainingen op locatie Coronaproof:

  - Maximaal 12 deelnemers
  - 1,5 meter garantie
  - Locaties die voldoen aan de richtlijnen

  Mocht in de toekomst het RIVM-/overheidsbeleid, vanwege Corona, wijzigen en trainingen op locatie alsnog niet kunnen doorgaan, dan worden deze online voortgezet. Als de situatie het vervolgens weer toelaat, hervatten we de lessen weer op locatie.