Laden Evenementen

LET OP: DEZE BIJ-/NASCHOLING IS VOL. NEEM CONTACT MET ONS OP ALS JE OP DE WACHTLIJST GEPLAATST WILT WORDEN.

De bijscholing “Systemisch bevragen” is in Leusden (Amersfoort) op een woensdag van 9.00 tot 17.00 uur. Voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd. Ook is het lesmateriaal bij de prijs inbegrepen.

Deze bij- en nascholing is bedoeld voor mensen die weinig tot geen kennis, kunde en ervaring hebben met systemisch werk. Je leert hoe je inzicht krijgt in de systemische positie van de klager ten opzichte van het team of de beklaagde. Ook kun je onderzoeken hoe de positie van de leidinggevende zich verhoudt ten opzichte van het team en de plek van de beklaagde. Met deze inzichten wordt de keuze van een klager voor een te volgen route beter onderbouwd.

Deze bijscholing voor vertrouwenspersonen is geaccrediteerd door de beroepsvereniging LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen) zodat je na de bijscholing je deelnamecertificaat kunt indienen t.b.v. je hercertificering.

Profiteren van combi-korting? Kies twee bijscholingen uit het aanbod en ontvang 10% korting. Om van dit aanbod gebruik te maken kun je contact met ons opnemen.

Meer informatie over deze bijscholing Systemisch bevragen.

Schrijf je nu in