Erkende opleiding tot Vertrouwenspersoon

Onze opleiding tot ‘vertrouwenspersoon’ en de -optioneel- aanvullende ‘verdieping integriteit’ zijn geaccrediteerd door de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV).

Dat geeft jou de zekerheid van een gedegen opleiding volgens erkende methodieken. Na de opleiding ben je in staat om een melder professioneel op te vangen en op de juiste wijze te adviseren/begeleiden. Na afronding van de opleiding kun jij je -indien gewenst- als officieel erkend vertrouwenspersoon laten registreren in het beroepsregister CRP (Certification & Registration of Professionals) en aansluiten bij de beroepsvereniging LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen).

Opleiding vertrouwenspersoon

De opleidingen

Het Landelijk Instituut Vertrouwenspersonen (LIVP) leidt mensen op tot professionele begeleiders in de functie van vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit.

Opleiding vertrouwenspersoon

Lees meer

Module VP integriteit

Lees meer

Feedback over de opleidingen

“Nogmaals dank voor de boeiende cursusdagen! Met de opgedane kennis kunnen wij het beleid uitwerken en overgaan tot het installeren van vertrouwenspersonen.”

“Met veel plezier de opleiding gevolgd! En het leuke is dat ik in het dagelijks leven ook veel heb aan de gespreksvaardigheden.”

“Ik zou deze opleiding zeker aanbevelen, zinvol op zowel persoonlijk alsook op zakelijk vlak. Het levert je veel op.”

“Leuke, zeer informatieve opleiding met veel voorbeelden uit de praktijk.”

“De opleiding bracht meer dan verwacht, vooral de gespreksvaardigheden.”

“Prima opleiding met veel aandacht voor het communicatieve deel van vertrouwenspersonen.”

“Nuttige opleiding en niet alleen zakelijk, de vaardigheden zijn ook privé te gebruiken.”

“Het oefenen van praktijkvoorbeelden brengt helderheid en vertrouwen in je functie als vertrouwenspersoon.”

“Goede professionele opleiding, al na de eerste dag ontdekte ik dat ik anders in een gespreksvoering zit.”

“Een goede basis om als vertrouwenspersoon te starten. Door het opdoen van ervaring hoop de gesprekstechnieken mij nog meer eigen te maken.”

“Ik ben meer geïnteresseerd in het verhaal van de ander en weet nu hoe ik door bijvoorbeeld lichaamstaal beter contact kan maken.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief