Dilemmaspel ethiek en integriteit op de werkvloer

Het doel van het spel is organisaties en vertrouwenspersonen te ondersteunen in het inzichtelijk en bespreekbaar maken van ethiek en integriteit op de werkvloer. Het spel biedt Dilemma’s, stellingen en (kennis)vragen waarmee op een ongedwongen manier met elkaar van gedachten gewisseld kan worden over (on)gewenst gedrag.

Het spel is vormgegeven als een ganzenbord: een speelveld met vragen en opdrachten, dobbelstenen en pionnen. Het wordt gespeeld met vier sets kaarten met vragen en opdrachten over actuele casussen rond het thema ongewenste omgangsvormen, ethiek en integriteit en met kennisvragen over de functie van de vertrouwenspersoon.

Inhoud van het spel

Diverse kaarten

Het Dilemmaspel bevat vier sets kaarten zodat je, afhankelijk van de samenstelling van de deelnemers, de juiste sets kunt gebruiken. Zo kun je kiezen uit twee sets ‘dilemma’s en stellingen’, een set ‘vragen voor organisaties’ en een set ‘vragen voor vertrouwenspersonen’.

De prijs

De prijs voor het Dilemmaspel is € 69,50 (inclusief btw en gratis verzenden in Nederland).

Mogelijke spelers

Het spel kan in organisaties gespeeld worden met groepen medewerkers, managementteam(s), directie of een groep vertrouwenspersonen. Het doel is gesprekken op gang te brengen rondom de thema’s omgangsvormen of integriteit en te bespreken hoe zaken rondom psychosociale arbeidsbelasting in de organisatie zijn geregeld.

Communicatievaardigheden en -technieken helpen de vertrouwenspersoon bij het optimaal kunnen spelen en bij het inzetten als voorlichtingsmateriaal en/of introductie-instrument.

ISBN: 9789082312812

Bestel het dilemmaspel

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een mail met daarin informatie over de betaalopties. Zodra je betaling ontvangen is wordt de bestelling verstuurd en ontvang je de factuur.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief