Laden Evenementen

Casuïstiek voor vertrouwenspersonen
Of je nou een beginnend of een ervaren vertrouwenspersoon bent, oefenen met casuïstiek blijft belangrijk om het goed opvangen en begeleiden van melders meer eigen te maken. Daarom biedt het LIVP de training ‘Casuïstiek voor vertrouwenspersonen’ aan. De training duurt een dag. In aanwezigheid van een ervaren vertrouwenspersoon, doorloop je alle stappen van het LIVP-gespreksmodel, oefenen je daarmee en is er ruimte voor verdiepende vragen.

Zelfverzekerd aan de slag als beginnend vertrouwenspersoon
De eerste casussen waarmee je als startend vertrouwenspersoon te maken krijgt, kunnen best heel spannend zijn. Pak je het goed aan? Stel je de juiste vragen? Als vertrouwenspersoon kun je geen stage lopen om, onder begeleiding, praktijkervaring op te doen. Om zelfverzekerd van start te gaan, is de training ‘Casuïstiek voor vertrouwenspersonen’ een uitkomst.

Zelfverzekerd blijven als ervaren vertrouwenspersoon
De training ‘Casuïstiek voor vertrouwenspersonen’ is ook erg interessant voor ervaren vertrouwenspersonen. Na de onthullingen bij The Voice en alle ontwikkelingen sindsdien, krijgen vertrouwenspersonen te maken met meer ingrijpende en complexe meldingen. Hoe ga je daarmee om? Daarnaast wordt er, gezien alle aandacht, veel meer druk op vertrouwenspersonen gezet vanuit organisaties en door melders. Er wordt veel van vertrouwenspersonen verwacht. Sta je als vertrouwenspersoon sterk genoeg in je schoenen?

Deel je ervaringen en leer van andere vertrouwenspersonen tijdens de trainingsdag ‘Casuïstiek voor vertrouwenspersonen’.

Schrijf je nu in