Laden Evenementen

De bij-/nascholing “In je Burcht, uit je Burcht” kun je online volgen op een woensdag van 09.30 tot 16.30 uur. Het lesmateriaal bij de prijs inbegrepen.

Hoe dan?
Om 09.30 starten we met de bij-/nascholing en om ca. 16.30 uur sluiten we af. Het lesmateriaal + het boekje “In je Burcht, uit je Burcht” is bij de prijs inbegrepen.

Op de lesdag
Op de lesdag is er technische ondersteuning beschikbaar voor het geval je problemen ondervindt met de software. Van jou verwachten wij:

  • Een computer/laptop/tablet/mobiele telefoon voorzien van een camera en microfoon.
  • Actieve deelname tijdens deze trainingsdag (denk hierbij aan een rustige ruimte).
  • Het invullen van een evaluatieformulier.

LVV-geaccrediteerde bij- en nascholing (BNS)
Deze bij- en nascholing is geaccrediteerd door de beroepsvereniging Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV). Dit betekent dat je na de bijscholing je deelnamecertificaat kunt indienen voor hercertificering, als je al geregistreerd staat bij Hobéon SKO.
Let op: je kan het deelnamecertificaat alleen indienen voor hercertificering als je in het register van Hobéon SKO staat.

Profiteren van combikorting?
Kies twee bijscholingen uit ons aanbod en ontvang 10% korting. Om van dit aanbod gebruik te maken, kun je contact met ons opnemen.

100% Aanwezigheid
Voor onze geaccrediteerde bij- en nascholingen geldt een 100% aanwezigheidsverplichting. Dit is een vereiste vanuit de beroepsvereniging LVV. In onze aanvullende voorwaarden vind je informatie over situaties waarbij er sprake is van overmacht en je onverwachts niet aanwezig kan zijn.

Meer informatie
Meer informatie over de bijscholing In je Burcht, uit je Burcht.

Schrijf je nu in