Laden Evenementen

Deze intervisie voor vertrouwenspersonen is in Ridderkerk (Rotterdam) op donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur. Op deze avond is begeleiding aanwezig en voor koffie/thee wordt gezorgd.

De intervisie is voor mensen die werkzaam zijn als vertrouwenspersoon en meer zelfinzicht willen verwerven, willen leren van de ander en zich willen professionaliseren in hun werk. Om je aan te sluiten bij de intervisiegroep Leusden kun je je, via onderstaand formulier, aanmelden.

Jaarabonnement
Wij werken met een jaarabonnement ad € 145,- (vrijgesteld van btw). Daarvoor kun je 4x per jaar deelnemen aan intervisie. Als jij je aansluit ontvang je een factuur voor de -resterende periode- van het kalenderjaar.

Naast de beschikbaarheid van de locatie is er op de avonden een gastheer/vrouw c.q. voorzitter aanwezig en wordt er voor thee/koffie gezorgd. De eerste avond is een kennismakingsavond om te ervaren hoe intervisie is en om na te gaan of jij je thuis voelt binnen de groep. Wanneer het bij een kennismaking blijft krijg je het betaalde abonnementsgeld volledig teruggestort.

Deelname laten registreren bij de LVV?
De intervisie voldoet aan de eisen van de LVV voor behoud van certificering. Als je daar gebruik van wilt maken dien je je ook in te schrijven via de intervisiewebsite van de LVV. Als lid van de LVV kun je, met je inloggegevens, je direct aanmelden voor Ridderkerk / groepsnummer: 90196
Wanneer je (nog) geen lid bent van de LVV en je deelname wel wilt laten registreren bij de LVV kun jij je aanmelden als “Intervisiedeelnemer zonder LVV-lidmaatschap”. De kosten daarvoor zijn € 75,- exclusief btw per jaar.

Meer informatie over intervisie.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in

  Gegevens (zoals je geregistreerd staat in het bevolkingsregister)


  Voor jouw gezond- en veiligheid zijn onze trainingen op locatie Coronaproof:

  - Maximaal 12 deelnemers
  - 1,5 meter garantie
  - Locaties die voldoen aan de richtlijnen

  Mocht in de toekomst het RIVM-/overheidsbeleid, vanwege Corona, wijzigen en trainingen op locatie alsnog niet kunnen doorgaan, dan worden deze online voortgezet. Als de situatie het vervolgens weer toelaat, hervatten we de lessen weer op locatie.