Laden Evenementen

Denk je er over om een opleiding vertrouwenspersoon te volgen maar twijfel je of heb je nog vragen? Schuif dan aan bij onze (gratis) online informatieavond.

Tijdens deze avond vertellen we over het boeiende werk als vertrouwenspersoon, over onze geaccrediteerde opleiding en wat je daar allemaal mee kan. Eveneens vertellen we je wie we zijn, wat we doen en hoe we dat doen. Ook krijg je informatie over de registratie in het beroepsregister (CRP) en het lidmaatschap bij de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen (LVV).

De informatieavond vindt online plaats en duurt ongeveer een uur met een mogelijke uitloop afhankelijk van het aantal vragen. We starten om 19.30 uur. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je, via het door jou opgegeven e-mailadres, een link die toegang geeft tot deelname.

Verzamel al je vragen en stel ze gerust, daar maken we tijdens de online informatieavond graag tijd voor!

Wil je toch liever een persoonlijk (gratis en vrijblijvend) informatiegesprek? Stuur dan een mail naar secretariaat@livp.nl, dan nemen we snel contact met je op om een afspraak te plannen.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in


    Je bent van harte welkom bij de opleiding/training! Bij de horecalocaties (Paterswolde, Zwolle, Boekelo en Ridderkerk) word je, net zoals het was, gevraagd om een coronatoegangsbewijs.
    Verder zullen we -zoveel mogelijk- de 1,5 meter afstand aanhouden, veel ventileren en word je verzocht een mondkapje te dragen bij verplaatsingen binnen de locatie.
    Als je geen bewijs kunt of wenst te overleggen kunnen we in samenspraak onderzoeken wat een passende, alternatieve locatie voor je is. Geef dit aan in het opmerkingenveld of neem contact op.

    Gegevens (zoals je geregistreerd staat in het bevolkingsregister)