Laden Evenementen
Wachtlijst
LET OP: DEZE OPLEIDING IS VOL! KLIK KLIK HIER VOOR ALTERNATIEVE DATA/LOCATIES OF SCHRIJF JE, MET ONDERSTAAND FORMULIER, IN VOOR PLAATSING OP DE WACHTLIJST.

De bijscholing Opvang bij een schokkende gebeurtenis vindt op een maandag van 9.30 tot 16.30 uur plaats in Amersfoort. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd. Ook is het lesmateriaal bij de prijs inbegrepen.

Tijdens de bijscholing leer je hoe je de eerste opvang biedt aan iemand die een schokkende gebeurtenis heeft meegemaakt, en hoe je ervoor zorgt dat de melder de gebeurtenis zodanig verwerkt dat de kans op een trauma kleiner wordt.

LVV-geaccrediteerde bij- en nascholing (BNS)
Deze bij- en nascholing is geaccrediteerd door de beroepsvereniging Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV). Dit betekent dat je na de bijscholing je deelnamecertificaat kunt indienen voor hercertificering, als je al geregistreerd staat bij Hobéon SKO.
Let op: je kan het deelnamecertificaat alleen indienen voor hercertificering als je in het register van Hobéon SKO staat.

Profiteren van combikorting?
Kies twee bijscholingen uit ons aanbod en ontvang 10% korting. Om van dit aanbod gebruik te maken, kun je contact met ons opnemen.

100% Aanwezigheid
Voor onze geaccrediteerde bij- en nascholingen geldt een 100% aanwezigheidsverplichting. Dit is een vereiste vanuit de beroepsvereniging LVV. In onze aanvullende voorwaarden vind je informatie over situaties waarbij er sprake is van overmacht en je onverwachts niet aanwezig kan zijn.

Meer informatie
Meer informatie over deze bijscholing Opvang bij een schokkende gebeurtenis.

Schrijf je nu in