Laden Evenementen

De bijscholing “Opvang bij een schokkende gebeurtenis” is in Leusden (Amersfoort) op een dinsdag van 9:00 tot 17:00 uur. Voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd. Ook is het lesmateriaal bij de prijs inbegrepen.

Je leert hoe de eerste opvang te kunnen bieden aan iemand die een schokkende gebeurtenis heeft meegemaakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat de melder de gebeurtenis zodanig verwerkt dat de kans op een trauma kleiner wordt.

Deze bijscholing voor vertrouwenspersonen is geaccrediteerd door de beroepsvereniging LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen) zodat je na de bijscholing je deelnamecertificaat kunt indienen t.b.v. je hercertificering.

Profiteren van combi-korting? Kies twee bijscholingen uit het aanbod en ontvang 10% korting. Om van dit aanbod gebruik te maken kun je contact met ons opnemen.

Meer informatie over deze bijscholing Opvang bij een schokkende gebeurtenis.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in

Gegevens (zoals je geregistreerd staat in het bevolkingsregister)


Voor jouw gezond- en veiligheid zijn onze trainingen Coronaproof:

- Maximaal 12 deelnemers
- 1,5 meter garantie
- Locaties die voldoen aan de richtlijnen

Mocht in de toekomst het RIVM-/overheidsbeleid, vanwege Corona, wijzigen en trainingen op locatie alsnog niet kunnen doorgaan, dan worden deze online voortgezet. Als de situatie het vervolgens weer toelaat, hervatten we de lessen weer op locatie.