Laden Evenementen

Om nog beter voorbereid te zijn en je kans op slagen voor het Landelijk Examen te vergroten, bieden wij een extra examentraining aan. Deze examentraining vindt op een maandag van 9.30 tot 16.30 uur plaats in Amersfoort. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd. Ook is het lesmateriaal bij de prijs inbegrepen.

Voor wie?
Vertrouwenspersonen die zich, na het afronden van onze erkende Basisopleiding Vertrouwenspersoon, willen laten registreren in het beroepsregister bij Hobéon SKO, dienen daarvoor een Landelijk Examen Vertrouwenspersoon af te leggen. Dat Landelijk Examen (dat bestaat uit twee delen) is een initiatief van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV) en wordt afgenomen door de Stichting Kenniscentrum Vertrouwenspersonen (SKV).

Deelnemen
De examentraining kan gevolgd worden door iedereen die bij ons de 4-daagse Basisopleiding vertrouwenspersoon afgerond heeft.

Onderwerpen en vaardigheden
Tijdens deze examentraining krijg je de gelegenheid om een oefenexamen theorie te maken en krijg je volop de ruimte om te oefenen voor het praktijk assessment. Na afloop van de examentraining heb je eventuele ontbrekende kennis aangevuld en heb je een goed beeld van het theorie-examen.

Meer informatie over de examentraining.
Meer informatie over het landelijk examen.

Schrijf je nu in