Laden Agenda

Deze intervisie voor vertrouwenspersonen is in Amersfoort (Leusden) op donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur. Op deze avond is begeleiding aanwezig en voor koffie/thee wordt gezorgd.

Voor wie?
De intervisie is geschikt voor vertrouwenspersonen die werkzaam zijn als vertrouwenspersoon en meer zelfinzicht willen verwerven, willen leren van de ander en zich willen professionaliseren in hun werk.

Om je aan te sluiten bij de intervisiegroep Leusden kun je je, via onderstaand formulier, aanmelden. De eerste keer kun je kosteloos deelnemen en ervaren hoe het is.

Kennismakingsavond
De eerste keer kun je kosteloos deelnemen: een kennismakingsavond om te ervaren hoe het is en om na te gaan of jij je thuis voelt binnen de groep.

Als je deelnemer van de groep wordt, kun 4x per jaar deelnemen voor een vaste abonnementsprijs (zie intervisie).

Deelname laten registreren bij de LVV?
De intervisie voldoet aan de eisen van de LVV voor behoud van certificering. Als je daar gebruik van wilt maken dien je je ook in te schrijven via de intervisiewebsite van de LVV. Als lid van de LVV kun je, met je inloggegevens, je direct aanmelden voor Leusden I / groepsnummer: 30354 of voor Leusden II / groepsnummer: 30340.
Wanneer je (nog) geen lid bent van de LVV en je deelname wel wilt laten registreren bij de LVV kun jij je aanmelden als “Intervisiedeelnemer zonder LVV-lidmaatschap”. De kosten daarvoor zijn € 75,- exclusief btw per jaar.

Meer informatie over intervisie.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in

Dhr.Mevr.