Laden Evenementen
Vol
LET OP: DEZE INTERVISIEGROEP IS VOL! KLIK HIER VOOR ALTERNATIEVE DATA/LOCATIES.

Deze intervisie voor vertrouwenspersonen is in Amersfoort op maandagavond van 19.00 tot 22.00 uur. Op deze avond is er een gastheer/vrouw aanwezig, stellen wij de locatie beschikbaar en wordt er voor koffie/thee gezorgd.

Voor wie?
De intervisie is voor mensen die werkzaam zijn als vertrouwenspersoon en meer zelfinzicht willen verwerven, willen leren van de ander en zich willen professionaliseren in hun werk. Om je aan te sluiten bij de intervisiegroep Amersfoort kun je je, via onderstaand formulier, aanmelden.

Jaarabonnement
Wij werken met een jaarabonnement ad € 175,- (vrijgesteld van btw). Daarvoor kun je 4x per jaar deelnemen aan intervisie. Als jij je aansluit ontvang je een factuur voor de -resterende periode- van het kalenderjaar. De eerste avond is een kennismakingsavond om te ervaren hoe intervisie is en om na te gaan of jij je thuis voelt binnen de groep. Wanneer het bij een kennismaking blijft krijg je het betaalde abonnementsgeld volledig teruggestort.

Deelname laten registreren bij de LVV?
De intervisie voldoet aan de eisen van de LVV voor behoud van certificering. Als je daar gebruik van wilt maken dien je je ook in te schrijven via de intervisiewebsite van de LVV. Als lid van de LVV kun je, met je inloggegevens, je direct aanmelden voor Amersfoort I / groepsnummer: 30354 of voor Amersfoort II / groepsnummer: 30340.
LVV kent naast het (volledige) lidmaatschap ook een variant voor “Intervisiedeelnemers zonder LVV-lidmaatschap”, zie https://www.lvvv.nl/intervisie.

Meer informatie over intervisie.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in

    Gegevens

    (Volgens paspoort/identiteitskaart)

    Kies voor dag 5 een datum die na afronding van de basis opleiding ligt!