Laden Evenementen

LET OP: DEZE OPLEIDING IS VOL. KIJK HIER VOOR ALTERNATIEVE DATA/LOCATIES. WIL JE OP DE WACHTLIJST GEPLAATST WORDEN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Deze LVV-erkende opleiding vertrouwenspersoon wordt online en live gegeven op vier dagen van 10.00 tot 16.00 uur. Bij de prijs zijn het lesmateriaal en de certificering inbegrepen en ontvang je het Dilemmaspel t.w.v. € 69,50.

De opleiding is voor mensen die professioneel de functie van interne of externe vertrouwenspersoon willen gaan vervullen.

Onderwerpen en vaardigheden
Tijdens de opleiding krijg je inzicht in de regel-/wetgeving, taken, verantwoordelijkheden en de positie van de vertrouwenspersoon. Naast het theoretische deel leer je hoe je mensen het beste kunt opvangen/begeleiden bij klachten over ongewenste omgangsvormen alsook bij meldingen die betrekking hebben op (vermeende) misstanden c.q. integriteitsschendingen.

LVV-erkende certificering
Na afronding van de opleiding kun jij je -indien gewenst- als officieel erkend vertrouwenspersoon laten registreren in het beroepsregister CRP (Certification & Registration of Professionals) en aansluiten bij de beroepsvereniging LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen).

Extra voor de online opleiding

Meer informatie over de opleiding vertrouwenspersoon.
Meer informatie over de opleiding vertrouwenspersoon met aanvraag van het STAP budget.

Schrijf je nu in