Laden Agenda

Deze LVV-erkende opleiding tot “Vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen” wordt online live gegeven op drie dagen van 10:00 tot ca. 16:00 uur. Ook is het lesmateriaal bij de prijs inbegrepen en ontvang je het dilemmaspel t.w.v. € 48,50 + een gratis dag gespreksvaardigheden oefenen.

De opleiding is geschikt voor mensen die professioneel de functie van interne of externe vertrouwenspersoon willen gaan vervullen.

Het programma omvat zes dagdelen en is bedoeld als opleiding voor degenen die vertrouwenspersoon, bij ongewenst gedrag ofwel sociale veiligheid, willen worden. Op de lesdagen zijn er tussendoor enkele pauzes en opdrachten. Je leert hoe je melders van ongewenst gedrag het beste kunt opvangen en helpen. Verder kun je inschatten welke hulp in elk specifiek geval het beste gegeven kan worden.

Na afronding van de opleiding kun jij je -indien gewenst- laten inschrijven in het beroepsregister bij CRP en als erkend vertrouwenspersoon laten registreren bij de beroepsvereniging LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen).

Voor het oefenen met casuïstiek en het uitdiepen van gespreksvaardigheden bieden we je gratis een verdiepingsdag aan op onze locatie in Leusden (Amersfoort).

Na inschrijving voor de opleiding krijg je een mail met een websiteadres waarin je de keus voor jouw gewenste data kunt aangeven.

Meer informatie over de opleiding vertrouwenspersoon.
Meer informatie over onze online opleidingen & data waaruit je kunt kiezen.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in

Dhr.Mevr.