Laden Evenementen

Deze LVV-erkende opleiding vertrouwenspersoon is in Paterswolde (Groningen) op vier maandagen van 9.30 tot 16.30 uur. Voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd. Ook zijn het lesmateriaal en de certificering bij de prijs inbegrepen en ontvang je het Dilemmaspel t.w.v. € 69,50.

De opleiding is voor mensen die professioneel de functie van interne of externe vertrouwenspersoon willen gaan vervullen.

Onderwerpen en vaardigheden
Tijdens de opleiding krijg je inzicht in de regel-/wetgeving, taken, verantwoordelijkheden en de positie van de vertrouwenspersoon. Naast het theoretische deel leer je hoe je mensen het beste kunt opvangen/begeleiden bij klachten over ongewenste omgangsvormen alsook bij meldingen die betrekking hebben op (vermeende) misstanden c.q. integriteitsschendingen. Meer informatie over de opleiding vertrouwenspersoon.

LVV-erkende certificering
Na afronding van de opleiding kun jij je -indien gewenst- als officieel erkend vertrouwenspersoon laten registreren in het beroepsregister CRP (Certification & Registration of Professionals) en aansluiten bij de beroepsvereniging LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen).

Voorkeur voor online?
Deze opleiding wordt ook online aangeboden.

Schrijf je nu in

 

Schrijf je nu in

    Gegevens
    (zoals je geregistreerd staat in het bevolkingsregister)