Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Deze LVV-erkende combi-opleiding tot vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen aangevuld met een introductie integriteit is in Zwolle op drie donderdagen en één maandag van 9:00 tot 17:00 uur. Voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd. Ook is het lesmateriaal bij de prijs inbegrepen en ontvang je het dilemmaspel t.w.v. € 61,75.

De opleiding is geschikt voor mensen die professioneel de functie van interne of externe vertrouwenspersoon willen gaan vervullen. De opleiding voldoet aan het basiskennisniveau dat de LVV verwacht m.i.v. 01-01-2021 van vertrouwenspersonen.

Het programma omvat acht dagdelen en is bedoeld als opleiding voor degenen die vertrouwenspersoon willen worden. Je leert, hoe je als vertrouwenspersoon, mensen het beste kunt opvangen/begeleiden bij klachten over ongewenste omgangsvormen alsook bij meldingen die betrekking hebben op vermoedens van misstanden c.q. integriteitsschendingen.

Na afronding van de opleiding kun jij je -indien gewenst- als erkend vertrouwenspersoon laten registreren in het beroepsregister CRP (Certification & Registration of Professionals) en aansluiten bij de beroepsvereniging LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen).

Meer informatie over de opleiding vertrouwenspersoon en de aanvullende introductie integriteit.

Schrijf je nu in