Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Filters

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Jouw selecties
Kies je bij-/nascholing: Psychologische valkuilen

Bijscholing Psychologische valkuilen (Amersfoort)

Amersfoort (Leusden) Larikslaan 6, Leusden, Utrecht

Deze bijscholing "Psychologische valkuilen" voor vertrouwenspersonen is in Leusden (Amersfoort) en omvat een donderdag van 9.00 tot 17.00 uur. Voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd. Ook is het lesmateriaal bij de prijs inbegrepen.

€ 350
Meer weten

Bijscholing Psychologische valkuilen (online)

Online trainingen

*** ONLINE *** Deze bijscholing "Psychologische valkuilen" voor vertrouwenspersonen wordt online en live gegeven en omvat een donderdag van 10.00 tot 16.00 uur. Het lesmateriaal is bij de prijs inbegrepen.

€ 350
Meer weten

Bijscholing Psychologische valkuilen (Amersfoort)

Amersfoort (Leusden) Larikslaan 6, Leusden, Utrecht

Deze bijscholing "Psychologische valkuilen" voor vertrouwenspersonen is in Leusden (Amersfoort) en omvat een dinsdag van 9.00 tot 17.00 uur. Voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd. Ook is het lesmateriaal bij de prijs inbegrepen.

€ 350
Meer weten

Bijscholing Psychologische valkuilen (online)

Online trainingen

*** ONLINE *** Deze bijscholing "Psychologische valkuilen" voor vertrouwenspersonen wordt online en live gegeven en omvat een dinsdag van 10.00 tot 16.00 uur. Het lesmateriaal is bij de prijs inbegrepen.

€ 350
Meer weten

Schrijf je nu in


    Je bent van harte welkom bij de opleiding/training! Bij de horecalocaties (Paterswolde, Zwolle, Boekelo en Ridderkerk) word je, net zoals het was, gevraagd om een coronatoegangsbewijs.
    Verder zullen we -zoveel mogelijk- de 1,5 meter afstand aanhouden, veel ventileren en word je verzocht een mondkapje te dragen bij verplaatsingen binnen de locatie.
    Als je geen bewijs kunt of wenst te overleggen kunnen we in samenspraak onderzoeken wat een passende, alternatieve locatie voor je is. Geef dit aan in het opmerkingenveld of neem contact op.

    Gegevens (zoals je geregistreerd staat in het bevolkingsregister)