Vacature Backoffice medewerker

Onze organisatie groeit en daarom zijn wij op zoek naar een organisatorisch sterke:

Backoffice medewerker (24 tot 40 uur)

Ben jij die nieuwe collega die ons in het hart van onze organisatie komt ondersteunen?

Wij zijn het Landelijk Instituut Vertrouwenspersonen (LIVP) en leiden mensen op tot professionele vertrouwenspersonen. Daarnaast ondersteunen wij  organisaties bij sociale veiligheid en integriteit op de werkvloer, en bieden daar diverse diensten voor aan.

Takenpakket
Als onze nieuwe backoffice medewerker kom je in een dynamische organisatie terecht. Geen dag is hetzelfde, behalve dan dat jij achter de schermen een  belangrijke en ondersteunende rol hebt bij het reilen en zeilen van onze organisatie.

Je wisselt administratieve kantoorwerkzaamheden moeiteloos af met praktische, facilitaire werkzaamheden. Dus het ene moment regel je de lunch voor trainers en cursisten, vul je de koffiebonen bij, doe je boodschappen en breng je postpakketten weg. Het andere moment werk je agenda’s, mailboxen en voorraadlijsten van cursusmateriaal bij en beantwoord je telefoon.

Je bent het aanspreekpunt voor trainers en cursisten en zorgt dat zij op tijd hun syllabi krijgen. Je coördineert de schoonmaak van de trainingsruimtes, verwerkt aanmeldingen voor opleidingen en bijscholingen en je verzorgt onze lunchtafel waar we tussen de middag gezamenlijk met alle collega’s eten en kletsen.

Dit alles, en eigenlijk nog veel meer, doe je in nauwe samenwerking met een van onze huidige collega’s.

Kortom, je bent echt een ondersteunende, accurate duizendpoot. Je beheerst de Nederlandse taal goed, bent klantvriendelijk en organisatorisch en communicatief sterk.

Praktische zaken
We vinden het vooral belangrijk dat onze nieuwe collega een enthousiaste en vrolijke aanpakker is, hoewel werkervaring als kantoor- en facilitair medewerker (of een soortgelijke functie) echt een pre is, net als een opleiding op het gebied van officemanagement (of een soortgelijke opleiding).

We zoeken iemand die ons voor 24 tot 40 uur uur per week in ons prachtige kantoorpand in Amersfoort komt ondersteunen en versterken. Het aantal uren en het aantal dagen gaat in overleg, maar we zoeken sowieso iemand voor de woensdag. Daarnaast is zowel werken in loondienst of als zzp’er bespreekbaar. Je woont in de omgeving Amersfoort.

Salarisindicatie op basis van loondienst (40 uur per week): € 2.250 – € 2.500 euro bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Interesse?
Wil je meer weten? Bel dan met onze collega Leslie la Croix op 033-2094000 of mail je cv en motivatie naar: leslie@livp.nl