Corona update: onze opleidingen op locatie gaan door

corona update okt 2020

Recentelijk zijn de maatregelingen rondom corona opnieuw aangescherpt. Wij zijn blij je te laten weten dat onze opleidingen, bij-/nascholingen en intervisiebijeenkomsten op locatie door kunnen gaan. De veiligheid en gezondheid van onze trainers en cursisten zijn voor ons belangrijke waarden. Daarom is dit alleen mogelijk met inachtneming van verschillende veiligheids- en hygiëne maatregelingen.

Tot 19 januari 2021 geen trainingen op onze locaties!

Al onze locaties zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat er voldoende ruimte is om anderhalve meter afstand te houden. We werken met vaste looproutes en er zijn voldoende ontsmettingsmiddelen aanwezig.

Neem warme kleding mee
Omdat wij goed willen ventileren, kan het fris zijn in de trainersruimte. Ook is het mogelijk om vaker buiten te werken met elkaar. Wij adviseren daarom om extra warme kleding mee te nemen, zoals een vest/jasje en fijne schoenen.

Aanwezigheid
Heb je last van (milde) klachten die passen bij het coronavirus? Wij vragen je om thuis te blijven. Meld dit tevens bij het secretariaat via secretariaat@livp.nl of bel naar 085-2732275. Denk aan klachten zoals; neusverkoudheid, niezen, keelpijn, kortademigheid, hoesten (ook lichte hoest), verhoging en koorts.

Samen sterk
We blijven je graag zien op onze locaties. Daarom is het van wezenlijk belang dat wij ons samen inzetten om voldoende afstand te houden en de hygiëneregels op te volgen. Zo zorgen we met elkaar voor een prettige en veilige leer- en werkomgeving.

Mocht je vragen hebben, bel of mail ons gerust.