Vertrouwenspersoon, pak je PE-punten tijdens de zomer

Het eerste half jaar van 2020 liep anders dan verwacht… Misschien heb je, net als veel anderen, een heleboel plannen moeten wijzigen; opleidingsplannen, vakantieplannen, andere evenementen die niet zijn doorgegaan. Ziet de zomer er dit jaar voor jou ook onverwachts anders uit? Dan hebben we iets leuks voor je… de LIVP SUMMER COURSE!

Onze bij-/nascholingen in een zomers tintje. Speciaal voor iedereen die vanwege de crisis PE-uren mist voor hercertificering, de zomer wil gebruiken om vervolgstappen te zetten in zijn of haar ontwikkeling en/of behoefte heeft aan een dosis (zelf)reflectie: volg één of twee van onze populaire bij-/nascholingen uit de LIVP SUMMER COURSE en/of neem deel aan de extra intervisie bijeenkomsten.

Tussen een klager en de vertrouwenspersoon spelen allerlei psychologische processen. Je ontkomt er niet aan. In deze bij-/nascholing leer je welke psychologische processen een valkuil kunnen vormen in de rol van vertrouwenspersoon. Je leert de valkuilen te herkennen en ermee om te gaan. Meer informatie over de bij-/nascholing Psychologische valkuilen.

Bekijk de data in de agenda en meld je aan voor de locatie:

Hoe een klager of melder iets verwoordt, zegt veel over zijn of haar ervaring. In deze bij-/nascholing leer je de taalpatronen te herkennen en verdiepende vragen te stellen. Je gebruikt deze vaardigheden om in het gesprek sneller en dieper tot de kern te komen. Meer informatie over de bij-/nascholing Taal als Analyse-instrument.

Bekijk de data in de agenda en meld je aan voor de locatie:

De klacht waarmee een melder komt is vaak emotioneel beladen. Als vertrouwenspersoon is het belangrijk dat je weet om te gaan met de gevoelens waarmee een melder komt. In deze bij-/nascholing leer je de verschillende soorten gevoelens te onderscheiden, je verwerft inzicht in de relatie tussen een gebeurtenis en de reactie die een melder daarop kan vertonen en hoe je geweldloze communicatie kunt inzetten om effectief te reageren op wat de ander raakt.

Deze bij-/nascholing wordt online gegeven op donderdag 13 aug 2020.
Meld je eenvoudig aan via de agenda.

Wil je als vertrouwenspersoon meer zelfinzicht verwerven, leren van de ander en jezelf verder professionaliseren in je functie? Dan is intervisie iets voor jou! Ook stelt de LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen) intervisie voor vertrouwenspersonen verplicht vanuit de noodzaak tot reflectie en is het belangrijk voor je hercertificering om te voldoen aan de benodigde PE-uren. Naast de vaste intervisiegroepen bieden wij deze zomer extra bijeenkomsten. Zin om kennis te maken en/of heb je nog PE-uren voor intervisie nodig voor je hercertificering? Voel je welkom en sluit je aan bij één van onze locaties. Meer informatie over Intervisie bij LIVP.

Bekijk de data in de agenda en meld je aan voor de locatie:

Maak gebruik van de combi-deal: schrijf je in voor beide bij-/nascholingen en ontvang 10% korting. Vermeld bij je aanmelding dat je gebruikmaakt van de combi-deal.

Heb je vragen over het aanbod? Neem dan contact met ons op.

We wensen je een fijne zomer!