Laden Evenementen

De bijscholing Presentatietechnieken & leiderschapskwaliteiten vindt plaats op drie dagen van 9.30 tot 16.30 uur in Amersfoort. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd. Ook is het lesmateriaal bij de prijs inbegrepen.

Tijdens de bijscholing leer je leiderschapskwaliteiten aan te wenden die nodig zijn om je als vertrouwenspersoon te positioneren, te adviseren en te presenteren. Daarnaast ontwikkel je presentatietechnieken zodat de inhoud van je boodschap/ presentatie overkomt en waarde krijgt.

LVV-geaccrediteerde bij- en nascholing (BNS)
Deze bij- en nascholing is geaccrediteerd door de beroepsvereniging Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV). Dit betekent dat je na de bijscholing je deelnamecertificaat kunt indienen voor hercertificering, als je al geregistreerd staat bij Hobéon SKO.
Let op: je kan het deelnamecertificaat alleen indienen voor hercertificering als je in het register van Hobéon SKO staat.

Profiteren van combikorting?
Kies twee bijscholingen uit ons aanbod en ontvang 10% korting. Om van dit aanbod gebruik te maken, kun je contact met ons opnemen.

100% Aanwezigheid
Voor onze geaccrediteerde bij- en nascholingen geldt een 100% aanwezigheidsverplichting. Dit is een vereiste vanuit de beroepsvereniging LVV. In onze aanvullende voorwaarden vind je informatie over situaties waarbij er sprake is van overmacht en je onverwachts niet aanwezig kan zijn.

Meer informatie
Meer informatie over deze bijscholing Presentatietechnieken & leiderschapskwaliteiten.

Schrijf je nu in