Laden Evenementen

Deze intervisie voor vertrouwenspersonen is in Ridderkerk (Rotterdam) op donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur. Op deze avond is begeleiding aanwezig en voor koffie/thee wordt gezorgd.

De intervisie is voor mensen die werkzaam zijn als vertrouwenspersoon en meer zelfinzicht willen verwerven, willen leren van de ander en zich willen professionaliseren in hun werk. Om je aan te sluiten bij de intervisiegroep Ridderkerk kun je je, via onderstaand formulier, aanmelden.

Locatie
De intervisiebijeenkomsten worden gehouden bij:
Autopalet BV, Kaartenmakerstraat 7, 2984 CB Ridderkerk (routekaart).

Jaarabonnement
Wij werken met een jaarabonnement ad € 145,- (vrijgesteld van btw). Daarvoor kun je 4x per jaar deelnemen aan intervisie. Als jij je aansluit ontvang je een factuur voor de -resterende periode- van het kalenderjaar.

Naast de beschikbaarheid van de locatie is er op de avonden een gastheer/vrouw c.q. voorzitter aanwezig en wordt er voor thee/koffie gezorgd. De eerste avond is een kennismakingsavond om te ervaren hoe intervisie is en om na te gaan of jij je thuis voelt binnen de groep. Wanneer het bij een kennismaking blijft krijg je het betaalde abonnementsgeld volledig teruggestort.

Deelname laten registreren bij de LVV?
De intervisie voldoet aan de eisen van de LVV voor behoud van certificering. Als je daar gebruik van wilt maken dien je je ook in te schrijven via de intervisiewebsite van de LVV. Als lid van de LVV kun je, met je inloggegevens, je direct aanmelden voor Ridderkerk / groepsnummer: 90196
LVV kent naast het (volledige) lidmaatschap ook een variant voor “Intervisiedeelnemers zonder LVV-lidmaatschap”, zie https://www.lvvv.nl/intervisie.

Meer informatie over intervisie.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in


    Je bent van harte welkom bij de opleiding/training! Bij de horecalocaties (Paterswolde, Zwolle, Boekelo en Ridderkerk) word je, net zoals het was, gevraagd om een coronatoegangsbewijs.
    Verder zullen we -zoveel mogelijk- de 1,5 meter afstand aanhouden, veel ventileren en word je verzocht een mondkapje te dragen bij verplaatsingen binnen de locatie.
    Als je geen bewijs kunt of wenst te overleggen kunnen we in samenspraak onderzoeken wat een passende, alternatieve locatie voor je is. Geef dit aan in het opmerkingenveld of neem contact op.

    Gegevens (zoals je geregistreerd staat in het bevolkingsregister)