Laden Evenementen

Deze intervisiebijeenkomst wordt online en live gegeven op een maandag van 13.30 tot 16.30 uur. De intervisie is onder professionele begeleiding.

Voor wie?
De intervisie is voor mensen die werkzaam zijn als vertrouwenspersoon en meer zelfinzicht willen verwerven, willen leren van de ander en zich willen professionaliseren in hun werk.

Deelname certificaat
Na het aanmelden ontvang je een link naar de intervisiegroep zoals die geregistreerd staat bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV) zodat we -na de dag- de deelname kunnen indienen en je een deelnamecertificaat ontvangt voor de intervisie. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je wel lid te zijn van de LVV.

Wat wordt er van jou verwacht?
De intervisie wordt gehouden via Zoom. Van jou verwachten wij:

 • Een computer/laptop/tablet/mobiele telefoon voorzien van een camera en microfoon.
 • Vooraf bij jezelf nagaan wat je kunt/wilt inbrengen.
 • Actieve deelname tijdens de intervisie (denk hierbij aan een rustige ruimte).

Voorkeur voor klassikaal?
Intervisie wordt ook klassikaal aangeboden op diverse locaties.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in


  Je bent van harte welkom bij de opleiding/training! Bij de horecalocaties (Paterswolde, Zwolle, Boekelo en Ridderkerk) word je, net zoals het was, gevraagd om een coronatoegangsbewijs.
  Verder zullen we -zoveel mogelijk- de 1,5 meter afstand aanhouden, veel ventileren en word je verzocht een mondkapje te dragen bij verplaatsingen binnen de locatie.
  Als je geen bewijs kunt of wenst te overleggen kunnen we in samenspraak onderzoeken wat een passende, alternatieve locatie voor je is. Geef dit aan in het opmerkingenveld of neem contact op.

  Gegevens (zoals je geregistreerd staat in het bevolkingsregister)