Laden Evenementen

Deze LVV-erkende opleiding vertrouwenspersoon is in Alkmaar (Noord-Holland) op vier dagen van 9.30 tot 16.30 uur. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd. Ook zijn het lesmateriaal en het certificaat bij de prijs inbegrepen en ontvang je het Dilemmaspel t.w.v. € 69,50.

Voor wie?
De opleiding is geschikt voor iedereen die professioneel de functie van interne of externe vertrouwenspersoon wil uitoefenen.

Onderwerpen en vaardigheden
In deze geaccrediteerde opleiding leer je hoe je medewerkers die te maken krijgen met grensoverschrijdend of niet-integer gedrag, kunt opvangen en begeleiden. Je krijgt informatie over ongewenste omgangsvormen en integriteitskwesties en word je bewust van de kaders van het vak. Daarnaast ga je aan de slag met gespreksvaardigheden, gaan we uitgebreid oefenen met casuïstiek en krijg je inzicht in de gevolgen van ongewenste omgangsvormen op medewerkers.

LVV-geaccrediteerde opleiding
Deze opleiding is geaccrediteerd door de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV). Na het, met goed gevolg, afronden van de opleiding ontvang je het certificaat waarna je, indien gewenst, het landelijk examen Vertrouwenspersoon kunt afleggen.

Combi-deal
Optioneel kan er gekozen worden voor de combi-deal: 4 daagse Opleiding Vertrouwenspersoon & 1 dag examentraining in Amersfoort.

100% Aanwezigheid
De geaccrediteerde opleiding kent, als vereiste vanuit de beroepsvereniging, een 100% aanwezigheidsverplichting. In de aanvullende voorwaarden vind je informatie over situaties waarbij er sprake is van overmacht en je onverwacht (een deel van) de dag/opleiding niet kunt bijwonen.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in

    Gegevens

    (Volgens paspoort/identiteitskaart)

    Kies voor dag 5 een datum die na afronding van de basis opleiding ligt!