Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

LET OP: DEZE OPLEIDING IS BIJNA VOL. HIERDOOR KAN HET ZIJN DAT WE JE OP DE WACHTLIJST PLAATSEN. WE ZULLEN DAN CONTACT MET JE OPNEMEN.

Deze LVV-erkende opleiding tot “Vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen” is in Amersfoort (Leusden) op drie maandagen van 9:00 tot 17:00 uur. Voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd. Ook is het lesmateriaal bij de prijs inbegrepen en ontvang je het dilemmaspel t.w.v. € 61,75.

De opleiding is geschikt voor mensen die professioneel de functie van interne of externe vertrouwenspersoon willen gaan vervullen.

Het programma omvat zes dagdelen en is bedoeld als basisopleiding voor degenen die vertrouwenspersoon, bij ongewenst gedrag ofwel sociale veiligheid, willen worden. Je leert hoe je melders van ongewenst gedrag het beste kunt opvangen en helpen. Verder kun je inschatten welke hulp in elk specifiek geval het beste gegeven kan worden.

Na afronding van de opleiding kun jij je -indien gewenst- als erkend vertrouwenspersoon laten registreren bij de beroepsvereniging LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen).

Meer informatie over de opleiding vertrouwenspersoon.

Schrijf je nu in