Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

LET OP: DEZE OPLEIDING IS BIJNA VOL. HIERDOOR KAN HET ZIJN DAT WE JE OP DE WACHTLIJST PLAATSEN. WE ZULLEN DAN CONTACT MET JE OPNEMEN.

Deze LVV-erkende opleiding vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen + integriteit is in Paterswolde (Groningen) op vijf woensdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd. Ook is het lesmateriaal bij de prijs inbegrepen en ontvang je het dilemmaspel t.w.v. € 61,75.

Na de opleiding kun jij je positioneren als vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen (VPOO) of vertrouwenspersoon integriteit (VPI) of een combinatie en beide functies te vervullen. Na afronding van de opleiding kun jij je als vertrouwenspersoon registreren in het beroepsregister CRP (Certification & Registration of Professionals) en aansluiten bij de beroepsvereniging LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen). Met de toegevoegde module integriteit kun jij je inschrijving uitbreiden waardoor je ook als VPI aangemerkt worden. Tevens wordt de module aangemerkt als erkende bij-/nascholing (18 PE-uren).

Het programma omvat tien dagdelen. Je leert, hoe je als vertrouwenspersoon, mensen het beste kunt opvangen/begeleiden bij klachten over ongewenste omgangsvormen alsook bij meldingen die betrekking hebben op vermoedens van misstanden c.q. integriteitsschendingen.

Meer informatie over de opleiding vertrouwenspersoon en de aanvullende module integriteit.

Schrijf je nu in