Laden Evenementen

Deze bij-/nascholing ‘Facilitator intervisie’ kun je online volgen op een woensdag van 10.00 tot 16.00 uur. Het lesmateriaal bij de prijs inbegrepen.

Je leert actief te luisteren en de casus te spreiden, upchunken naar hoger abstractieniveau en op zoek te gaan naar herkenning in de groep (inclusie). Ook ga je het verschil (her)kennen tussen vorm en inhoud en kun je hierop sturen. Eveneens gaan we onderzoeken hoe je oordelen van deelnemers kunt omzetten naar een constructieve bijdrage.

Voor wie?
Deze bijscholing is bedoeld voor mensen die binnen een eigen team, organisatie of netwerk op professionele wijze een intervisie bijeenkomst willen faciliteren.

Deze bijscholing is, voor vertrouwenspersonen, geaccrediteerd door de beroepsvereniging LVV (Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen) zodat je na de bijscholing je deelnamecertificaat kunt indienen t.b.v. je hercertificering.

Op de lesdag
Op de lesdag is er technische ondersteuning beschikbaar voor het geval je problemen ondervindt met de software. Van jou verwachten wij:

  • Een computer/laptop/tablet/mobiele telefoon voorzien van een camera en microfoon.
  • Actieve deelname tijdens deze trainingsdag (denk hierbij aan een rustige ruimte).
  • Het invullen van een evaluatieformulier.

Combi-korting
Profiteren van combi-korting? Kies twee bijscholingen uit het aanbod en ontvang 10% korting. Om van dit aanbod gebruik te maken kun je contact met ons opnemen.

Meer informatie
Meer informatie over de Facilitator intervisie.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in

    Gegevens
    (zoals je geregistreerd staat in het bevolkingsregister)