Laden Evenementen

Deze LVV-erkende bij-/nascholing Introductie Integriteit wordt online en live gegeven en omvat een dinsdag van 10.00 tot ca. 16.00 uur. Het lesmateriaal is bij de prijs inbegrepen.

De bijscholing ‘Introductie integriteit’ is voor vertrouwenspersonen die willen voldoen aan het basis kennisniveau dat de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV) van vertrouwenspersonen verwacht.
Als je de 4-daagse opleiding bij ons gevolgd hebt kun je deze bijscholing overslaan en direct instromen bij de bijscholing Verdieping integriteit.

Inhoud
Je leert het verschil te herkennen tussen een klacht over ongewenste omgangsvormen en een melding over een vermoeden van een misstand met betrekking tot integriteit. Je leert ook de verschillen in procedures tussen een klager (psychosociale arbeidsbelasting) en een melder (integriteit) te hanteren zodat beiden op de juiste manier worden opgevangen en begeleid. Meer informatie over deze bijscholing Introductie integriteit.

  • Het programma omvat 2 dagdelen.
  • Cursusdagen via live training van 10.00 uur tot 16.00 uur.
  • Op de lesdag zijn tussendoor enkele pauzes en opdrachten.
  • Het lesmateriaal wordt per post naar je toegestuurd.

Op de lesdag
Op de lesdag is er technische ondersteuning beschikbaar voor het geval je problemen ondervindt met de software. Van jou verwachten wij:

  • Een computer/laptop/tablet/mobiele telefoon voorzien van een camera en microfoon.
  • Actieve deelname tijdens deze trainingsdag (denk hierbij aan een rustige ruimte).
  • Meer informatie over online training.

LVV-erkende certificering
Deze bijscholing is geaccrediteerd door de beroepsvereniging LVV zodat je na de bijscholing je deelnamecertificaat kunt indienen t.b.v. je hercertificering.

Voorkeur voor klassikaal?
Ook deze bij-/nascholing wordt klassikaal aangeboden op diverse locaties.

Maak de combi
Verder verdiepen in integriteit? Als meldpunt (kunnen) fungeren bij vermeende misstanden c.q. integriteitskwesties? Meer weten over integriteitsbeleid en regel/wetgeving? Meld je dan ook aan voor de bijscholing Verdieping integriteit.

Schrijf je nu in