Laden Evenementen

De bij-/nascholing “In je Burcht, uit je Burcht” en intervisie kun je online volgen op een woensdag van 09.30 tot 16.30 uur. Het lesmateriaal bij de prijs inbegrepen.

Hoe dan?
Om 09.30 starten we met de bij-/nascholing en eindigen om 12.30 uur. Vanaf 13.30 uur besteden we aandacht aan intervisie. Om ca. 16.30 uur sluiten we af. Het lesmateriaal + het boekje “In je Burcht, uit je Burcht” is bij de prijs inbegrepen.
Na het aanmelden ontvang je een link naar de intervisiegroep zoals die geregistreerd staat bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV) zodat we -na de dag- de deelname kunnen indienen en je, naast een erkend certificaat voor bij-/nascholing, ook een deelnamecertificaat ontvangt voor de intervisie. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je wel lid te zijn van de LVV.

Op de lesdag
Op de lesdag is er technische ondersteuning beschikbaar voor het geval je problemen ondervindt met de software. Van jou verwachten wij:

  • Een computer/laptop/tablet/mobiele telefoon voorzien van een camera en microfoon.
  • Actieve deelname tijdens deze trainingsdag (denk hierbij aan een rustige ruimte).
  • Het invullen van een evaluatieformulier.

Combi-korting
Profiteren van combi-korting? Kies twee bijscholingen uit het aanbod en ontvang 10% korting. Om van dit aanbod gebruik te maken kun je contact met ons opnemen.

Meer informatie
Meer informatie over de bijscholing In je Burcht, uit je Burcht en hier voor intervisie.

Schrijf je nu in